lørdag den 20. juli 2013

Sejltur på Balatonsøen

På trods af byggearbejde og gøende hunde, formåede vi alle sammen at sove til middagstid. Vi fik spist lidt morgenmad, hvorefter Emilie, Laszlo og Gitte gik ned til søen, spillede lidt bold i vandet og tog sol, mens vi læste. Efter et par timer kom Laszlos storebror og sagde at vi skulle ud at sejle, så vi gik tilbage til huset og derefter kørte vi hen til næste by, hvor vi skulle sejle fra. Her købte vi ungarsk fastfood, som vi tog med på båden - en langos med ost og creme fraiche og en pandekage med nødder.Vi tog maden med på båden og spiste den, da vi var kommet ud. Det smagte okay.

Det var super hyggeligt at sejle og vejret og vinden var heldigvis med os. Da vi kom ud på søen, hoppede Emilie og drengene i vandet, mens Gitte blev på båden og tog billeder. Da vi kom på land igen, kørte vi op på et bjerg og nød udsigten over Balatonsøen.

Efter vi have nydt udsigten, kørte vi hjem og spiste. Senere på aftenen kørte vi ind til en større by og spiste en is og gik en tur. Der var en masse diskoteker, uden mennesker. Efter gåturen, kørte vi tilbage og gik i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar